Anétmai

AnétmaiAnétmai’s kunst er et sammensat univers; brudstykker af livet på kanten og i tusmørket, hvor fantasifulde rejser ind i even­tyret accelerer i takt med farveeksplosionerne på ­lærredet. Det er øjebliksbilleder fra virkeligheden, fortalt i stærke tryk på lærred.

Inspirationen høstes på rejser overalt i verden, hvorfra kultur, overskrifter fra alverdens aviser og indtryk bringes med hjem i kufferten og omsættes til fortællinger på lærredet.

Et tilfældigt besøg på en udsyret club i indre L.A., en støvet fabrikshal i New York, et kig dybt ind i Berlins mystiske bohememiljø er uvurderligt, når ideerne skabes. Tilsammen danner indtrykkene ­motiver i international klasse.

For Anétmai handler det om at give beskueren en spontan glæde, om at lade værkerne berøre alle livsaldre – det handler om at begejstre, overraske og lade detaljerne sejre, så beskueren udfordres.

Kendetegnende for Anétmai er fandenivoldskhed, det rå kontra det sanselige unikke udtryk, men vigtigst af alt er historien, der findes i de mange lag. Bag Anétmai står den grafiske designer Anne Møller.

 

TILBUD

 

Beetle stol GamFratesi

Priser fra kr. 1795,-

 

 

 

Limited Edition

Kubus 4 i grå

By Lassen

Kr. 979,-

 

 

TILBUD

Køb Ægget og få matchende fodskammel med i prisen

Arne Jacobsen

Fra 38.079,-

 

 

TILBUD

 Wing chair m. fodskammel

Sort Thor læder

Hans J. Wegner

Kr. 54.009

 

 

Houmøllers Møbler AS Søndergade 13-15       7800 Skive          Tlf.: 97 52 04 53                 
Dynamic-it leverandør af webshop