Morten Røssell

Morten RøssellErfaren møbel / industriel designer med egen enkeltmands tegnestue i København. Har siden afgang fra Danmarks Design Skole i 91`, været igennem snart sagt alle elementer af designbranchen, og arbejdet med projekter som spænder lige fra design af møbler, indretning af tog, hoteller og færger, til rengøringsartikler, pedalspande og lignende hverdagsprodukter. Herudover arbejder han en hel del med grafik til feks. annoncer, skiltning, indpakninger og lignende, ligesom han også laver total koncepter – grafik, annoncer, inventar o.l. - samt indretning af butikker.

Det har altid været vigtigt, at design ikke bliver elitært. Designprodukter er til for at blive brugt, og gerne af så mange mennesker som muligt. Kan man samtidig lave gode veldesignede produkter hvor prisen også er iorden, så er det et ekstra plus.

Gennem de sidste knapt 5 år har han i eget regi hovedsageligt arbejdet for kunder som IKEA, Habitat, Coop Norden, RBM A/S, Illums Bolighus, HMS Furniture Group, Engell Møbler samt diverse andre danske og udenlandske møbelvirksomheder.

Herudover udvikler han i samarbejde med en dansk/japansk outsourcing virksomhed, en del møbler specielt tilrettet fortrinsvis det engelske og japanske marked.

 

TILBUD

 

Beetle stol GamFratesi

Priser fra kr. 1795,-

 

 

 

Limited Edition

Kubus 4 i grå

By Lassen

Kr. 979,-

 

 

 
   

 

TILBUD

 Wing chair m. fodskammel

Sort Thor læder

Hans J. Wegner

Kr. 54.009

 

 

Houmøllers Møbler AS Søndergade 13-15       7800 Skive          Tlf.: 97 52 04 53                 
Dynamic-it leverandør af webshop