Philippe Starck

Philippe StarckSTARCK erindrer i sin barndom at have tilbragt timevis under sin fars skrivebord med at save, skære, lime og skille cykler, motorcykler og andre objekter ad.

Endeløse timer brugte han på at skille ting ad og sætte det sammen igen for at genskabe verden omkring ham.

Adskillige år og mange prototyper senere, fik særligt italienske, men også store internationale virksomheder øjnene op for Starcks talent, og han begyndte at designe møbler for dem. Samtidig blev Starck af den franske præsident Mitterand tildelt opgaven med at vække nyt liv på Elysées Palaca. Han gjorde Royalton og Paramount i New York til de nye klassikere i hotel branchen, mens Japan blev velsignet med Starcks unikke arkitektoniske frembringelser, som i dag har gjort ham til en ledende repræsentant for den ekspressionistiske arkitektur.

Starcks hensynstagen til såvel miljøet og menneskeheden har også vundet stor respekt i Frankrig, hvor han bl.a. blev engageret til at designe skolen for kunstindustri, Ecole Nationale Supérieure des Arts Décoratifs, i Paris samt kontroltårnet i Bordeaux Airport.

Gennem årene har Philippe Starck med sine utraditionelle og overraskende arkitektur og designs således udfordret traditioner og kulturer i nogle af verdens største byer. Af andre eksempler kan nævnes hans udsmykning af Peninsula Hotel restaurant i Hong Kong, Teatron teateret in Mexico samt Hotel Delano in Miami. Starcks helt enestående force er, at han øjeblikkeligt kan forandre og omforme et rum, en bygning, en plads el. til et charmerende og indbydende sted for folket at mødes.

Også pasta, askebægre, lamper, tandbørster, dørhåndtag, stearinlys, knive, vaser, ure, scootere, motorcykler, skriveborde, senge, toiletter og meget mere, tager han sig tid til at designe. Han er utrættelig i sit arbejde med at omdefinere og udfordre vores dagligdag, som han finder stadig mere interessant, og som har bragt ham nærmere menneskekroppen, så han i dag også designer tøj, undertøj, sko, brillestel og toiletartikler. Alle objekter til stadighed designet med tanke på og respekt for naturen og menneskets

 

TILBUD

 

Beetle stol GamFratesi

Priser fra kr. 1795,-

 

 

 

Limited Edition

Kubus 4 i grå

By Lassen

Kr. 979,-

 

 

 
   

 

TILBUD

 Wing chair m. fodskammel

Sort Thor læder

Hans J. Wegner

Kr. 54.009

 

 

Houmøllers Møbler AS Søndergade 13-15       7800 Skive          Tlf.: 97 52 04 53                 
Dynamic-it leverandør af webshop